КУПУВАЈТЕ ОНЛАЈН ОД БИЛО КОЈА ВЕБ СТРАНА ВО АМЕРИКА
НИЕ ЌЕ ВИ ГИ ДОСТАВИМЕ ВАШИТЕ НАРАЧКИ ДО ДОМА

Веше американско поштенско сандаче за купување преку интернет и
достава на пакети од Америка во Македонија

Заштедете на Вашите нарачки!

Ваша адреса за испорака во САД

РЕГИСТРИРАЈТЕ СЕ БЕСПЛАТНО

1. Регистрирајте се и добијте ваша адреса за испорака во САД

2. Користете ја вашата USASHOPS адреса како адреса за испорака при checkout од било која вебстрана од која купувате.

3. Комбинирајте ги вашите пакети преку групирање на нарачките од повеќе веб страни и заштедете при испорака.

ПОПУЛАРНИ ВЕБ СТРАНИ ОД КОИ МОЖЕТЕ ДА КУПУВАТЕ

КАКО РАБОТИМЕ

Едноставно е! Испратете ни што сакате да порачате и очекувајте ги вашите нарачки кои ќе ги купиме и доставиме за вас.

Ќе ја провериме достапноста и ќе ги купиме вашите производи за вас.

Штом ги добиеме вашите производи ќе ги испорачаме до вашиот дом или било која адреса што вие сте ја избрале за испорака во Македонија.

ЗАШТЕДЕТЕ ПАРИ И ВРЕМЕ КОРИСТЕЈЌИ ГИ НАШИТЕ УСЛУГИ

Заштедете и до 80% од цената за испорака!

Комбинирајте ги вашите пратки дури и за поголема заштеда!

Бесплатни фотографии од пристигнати пратки

До 90 дена бесплатно сместување на пратките во нашите магацини за Премиум членовите и 7 дена за Basic корисниците

24/7 Посветена корисничка поддршка

ШТО ВООБИЧАЕНО ИСПОРАЧУВАМЕ

Проверете што вообичаено, секојдневно испорачуваме за нашите корисници.  Со нашите поволни понуди за испорака, можете да ги добиете овие и слични производи испорачани до дома!

Вашите омилени електронски уреди и додатоци можеме да ги испорачаме до вашиот дом по исклучително поволни цени!

Доколку сте заинтересирани за купување на облека, модни додатоци и обувки преку групирање на нарачките можете да ги добиете вашите пратки по поволни цени!

Сакате да купувате за вашите деца? Ние сме тука да ви овозможиме достава до вашиот домашен праг на сите нови детски производи од најголемите светски брендови за детска облека!

Цената на пратката е приближно $ 1200

Цената на пратката е приближно $ 300

Цената на пратката е приближно $ 1153

Трошоците за испорка
до Македонија приближно изнесуваат: $ 90

Трошоците за испорка до
Македонија приближно изнесуваат: $ 95

Трошоците за испорка до
Македонија приближно изнесуваат: $ 85

ШТО РЕКОА ЗА НАС

Горан  Берово

Јан 18, 2020

„Уште еднаш благодарност за вашата услуга. Ги добив сите мои нарачки, неоштетени и многу бргу“

Марија Битола

Фев 5, 2019

„Едноставно, објективно и брзо! Одлична екипа која многу ми помага за моите испораки од Америка. Ви благодарам.“

Стефан Скопје

Март 21, 2018

„Многу убаво спакувано и без оштетувања, многу ефикасна достава и љубезни доставувачи„

Заштедете на Вашите нарачки!

Ваша адреса за испорака од САД

РЕГИСТРИРАЈТЕ СЕ БЕСПЛАТНО
Конкурентни цени

Беспрекорна испорка

Безбедни методи за плаќање

Купувајте заштитени

Ние ќе ви понудиме најповолни цени
за испорака на вашите
онлајн нарачки од САД

Ние ќе ви понудиме најдобри и најповолни логистички опции за вашите пратки

Спокојно плаќајте преку
нашите системи

Купувајте преку нас знаејќи дека вашата сметка е безбедна со нас 24/7