План

ОДБЕРИ

БЕСПЛАТНО

„0„   МКД

ОДБЕРИ

ПРЕМИУМ   599 МКД     Месечно 

ОДБЕРИ

ПРЕМИУМ    3499  МКД    Годишно 

Бесплатна адреса за испорака во САД

Групирање на пратки

e-maiil Корисничка поддршка

Телефонска корисничка поддршка

Програма ВИП*

Понуди со попусти

Бесплатно складирање на пратките

7 денови

45 денови

60 денови

Standard

$1555monthly
  • Feature 1
  • Feature 2

Premium

$2555monthly
  • Feature 1
  • Feature 2