ОД БИЛО КОЈА ВЕБ ПРОДАВНИЦА ВО
АМЕРИКА ДО БИЛО КОЈА АДРЕСА ВО МАКЕДОНИЈА!

Купете сами!

  1. Регистрирајте се бесплатно
  2. Побарајте пресметка за испорака на производите
  3. Купете сами од било која онлајн продавница во Америка
  4. Во адреса за достава ставете ја нашата адреса
  5. Купените производи стигаат на наша адреса
  6. Ние ќе се погрижиме производите да стигнат до која било адреса во Македонија

Наша адреса:

First and Last Name: Parcel Universe
Street Address: 271 US 46
City: Fairfield
State: New Jersey
ZIP Code: 07004
Country: United States
Phone Number: +18622215044

Регистријате се бесплатно

Ние купуваме за вас!

Дозволете да се погрижиме за Вашите онлајн нарачки од Америка. Ние ќе ви овозможиме пристап до сите веб продавници од најпознатите брендови во Соединетите Американски Држави и за Вас да го купиме и испорачаме до вашиот дом во Македонија, било кој производ кој досега бил недостапен кај нас. Вие ќе добиете пресметка за вкупните трошоци за купување и испорка на Вашите нарачки и ќе уплатите преку вашата USASHOPS лична сметка, а ние ќе се погрижиме за беспрекорна достава на производите до вашиот дом, до било која адреса во Македонија! Толку е едноставно.

Ако е ова Вашето прво барање за услугите на USA SHOPS,
Тука да ви помогнеме при Вашата нарачка.

НАРАЧАЈ СЕГА

Многу едноставно! Кажете ни што сакате и опуштете се. Ќе добиете пресметка за трошоците за купување и достава и очекувајте ја Вашата пратка на адресата на која сакате да ја испорачаме!

Најавете се на Вашиот кориснички профил креирајте нарачка. Дајте ни опис, количиа од производот кој го купувате, вклучително и трошоците за достава до нашето стовариште кое е на адресата за испорака во САД која ја добивте со регистрацијата на USA SHOPS. Сите овие податоци можете да ги имате селектирајќи ги производите од веб страната од која нарачувате и ставјќи ги во потрошувачката корпа на самата веб страна (Shopping cart), потоа одете на CHECKOUT, внесете ја вашата USA SHOPS адреса за достава во САД и ќе имате увид во вкупните трошоци за купување и достава. Внесете ги тие податоци за нас и ние ќе ги купиме производите и ќе ве информираме за трошоците за испорака во Македонија и за времето на испорака.

Следнито пример е за нарачки од Amazon.com:

Копирајте ја URL адресата на производот кој сакате да го купите.

„Залепете“ ја URL во формата за нарачки:

Ние ќе ја провериме достапноста на производите:

Пред да ја комплетираме Вашата нарачка, ќе ги провериме достапноста и цената на производите. Ако информациите кои сте ни ги испратиле се соодветни со информациите од самиата веб продавница, ние ќе ве известиме за трошоците за испорака на производите во Македонија и доколку таа пресметка ви одговоара, вие ја плаќате вкупната сума (цената за купување на производите, цената за испорака до складот во САД, трошоците за увозно царинење и цената за испорака на производите до вашата адреса во Македонија) и ние ќе ја комплетираме нарачката т.е. ќе ги купиме производите кои ги сакате. Вие ќе добиете информација за содржината на пратката, платените трошоци. Штом нарачката стигне во нашиот склад во САД ќе добиете информација дека вашите производи пристигнале во нашиот склад и приближно време кога ќе ги добиете производите во Македонија.

Очекувајте го нашиот доставувач да ги испорача нарачките до врата, на било која адреса во Македонија.

Премиум членовите со годишна претплата на нашите услуги (Премиум Г) за нарачките со вредност над 500 $ можат да добијат дополнителна услуга за закажување на датум и време за достава, со можност за следење на пратката во реално време, штом пратката пристигне во Македонија.

НАРАЧАЈ СЕГА