ОДБЕРЕТЕ ПАКЕТ КОЈ ОДГОВАРА НА ВАШИТЕ ПОТРЕБИ И
ЗАШТЕДЕТЕ ДОПОЛНИТЕЛНО ПРИ ИСПОРАКАТА!

План  1

БЕСПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЈА

0 MKD

БЕЗ ПРЕТПЛАТА

Бесплатна адреса за испорака во САД

E-mail Корисничка поддршка

Бесплатно складирање на пратките – 7 денови

Одбери
ВИ ПРЕПОРАЧУВАМЕ

План 2

ПРЕМИУМ М

599 MKD

МЕСЕЧНА ПРЕТПЛАТА

Се од План 1

Групирање на пратки

Телефонска корисничка поддршка

Бесплатно складирање на пратките – 45 денови

ОДБЕРИ

План 3

ПРЕМИУМ Г

3499 MKD

ГОДИШНА ПРЕТПЛАТА

Се од ПЛАН 2

Програма ВИП*

Понуди со попусти

Бесплатно складирање на пратките – 60 денови

ОДБЕРИ

* Е-маил порака со детали за програмата ВИП добиват Премиум Г членовите со годишна претплата

Спореди планови